Nejnovější recenze ze sekce Razítka pro děti
- Razítka jsou velká,pěkně zpracovaná.
Pro vnučkj, ktera momentálně preferuje Tlapkovu patrolu. Je dobře, že mate dostatek různých produktů s touto patrolou.
Razítka jsou krásné řešena, krásně tisknou a udělali velikou radost
Doporučuji vyzkoušet
- Výdrž
- Vypadá jako opravdové tetování
- Aplikace se ne vždy povede, i při dodržení postupu
- Inkoust v krabičce rychle vysychá
S produktem jsem byla celkově spokojená a splnil mé očekávání. Postup není vůbec složitý, i když dosáhnout perfektního výsledku už trochu tréninku chce. Nicméně pro zábavu jsou razítka vhodná i pro děti. Liner, který jsem testovala, byl bílý a kvalitou odpovídal samotnému inkoustu – dlouho vydržel a dobře se s ním pracovalo.
- Vhodné pro malé děti, na razítka se nemusí tlačit
- Polštářek, který dobře absorbuje barvu
- zpracování
- kvalita
- výsledný realistický otisk
- jednoduché použivání
Kvalita a materiál razítek je velkou výhodou při nanášení barvy na kůži. Postup je velice jednoduchý a zvládne ho každý. Každý otisk se může pomocí lineru změnit v jiný obrázek, což napomáhá kreativitě. Otisk vydrží dlouho, nesmyje se ani pomocí obyčejného sprchového gelu, takže můžete mít jeden obrázek několik dní.
Razítka jsou z takové pěnové gumy, docela dost smrdí! Ale na funkci to nemá vliv :-)
Krabička je z plastu, který nepřežil dopravu a došla pomačkaná a nelze už dobře zpět narovnat.
České nápisy jsou bezva, tisknou pěkně :-)
- Motivy
- Sytost barvy
- Jednoduchost
- Doba čekání, než se inkoust nasaje do podložky
Razítka jsou naprosto skvělá. Postupovali jsme přesně podle návodu, včetně dodržení času po nalití inkoustu na podložku a tetování vyšlo podle představ. Zároveň ale musím říct, že je to pro mě nevýhoda ta doba čekání. Jednoduchá manipulace, bez problémů to zvládly i malé děti. Barvy jsou syté a krásně drží, nedráždí pokožku. Motivy jsou moc pěkné, líbí se mí doplnění bílou linkou, které celé tetování rozzářilo.
- Hezke motivy
- Malo inkoustu
Měla jsem možnost otestovat sadu na dočasné testování.Sada obsahuje polštářek na barvu,barvu na tetování,razítka a liner.
Celá aplikace je velice jednoduchá.Na polstarek naneste barvu a nechte 30 minut ležet.Potom už vesele můžete vytvářet na vlastní kůži co vás napadne.Existuje spousta různých razítek a linerů.Obrazky se dají dozdobit kamínky a jednoduše odstranit.Zatim bych výrobek určitě doporučila holkám i ženám.Je to fajn kreativní zábava.
- Plnění
- Rychlé zaschnutí
- Výdrž
- Snadná manipulace
Snadná aplikace razítek. Inkoust se nerozmazává a rychle zasychá.
Vydrží několik umytí.
Razítka se dají snadno odstranit, stačí použít odličovač a nebo dětský olejíček :-)
Tetování je zábavné.
Moje sada obsahovala polštářek, inkoust, 3 razítka a bílý liner.
Razítka doporučuji protože jsou prostě skvělá!
- Jednoduchá manipulace
- Přesný a návod k použití
- Neomezená možnost kreativity
- Pěkné balení
- Liner v různých barvách
- Liner má super tenký hrot
- Nelehká manipulace s pouzdrem
- Spíše pro děti
- Některé zmizelo po prvním umytí
S celou sadou je velmi jednoduchá manipulace, takže tetovat se samy zvládnou i malé děti (5let).
V sadě dočasného tetování jsme měli:
1) Inkoust s pouzdrem - není s ním úplně lehká manipulace, špatně se nám otevíralo.
2) Liner bílé barvy - chválím super tenký hrot na dokreslení či vymalování.
3) Několik razítek různých velikostí - přišly mi jako keramické, ale manipulovalo se s nimi dobře. -> Zkusili jsme to i s vlastními a šlo to stejně dobře.
Mile mě překvapilo, že tetování vydrželo déle než je uvedeno (po 9 dnech byly stále ještě vidět obrysy), avšak mě se začalo olupovat hned po první sprše. Nicméně jsem to nevzdala a testovala dál. A tak každý den na mém těle přibyla nová kérka.
I tak si ale stojím za tím, že je to spíše pro pobavení (čekala jsem od toho víc). Jako zábava pro děti je to naprosto geniální nebo na nějakou párty pro pobavení mezi dospělými.
- vzory razítek
- balení
- velikost razítek
- obtisky
Sadu jsme si několikrát vytáhli a udělali si na rukou zajímavé obrázky a "tetování". Syna to moc bavilo. Razítka nejsou dle nás tek jednoduché k aplikaci, nanášení nejde tak dobře a obrázky jsou většinou trošku mázlé, ale jak píšu na hraní s dětmi dobrý.
- Velikost razitek
- Vyssi porizovaci cena
Jednotlivé části sady byly dostatecne velke pro dobrou manipulaci. Vyuziti pro vsechny vekove kategorie, zvlaste mlade slecny. Jednoducha aplikace. Vodeodolna barva, ktera vsak sla lehce smyt odlakovacem. Detaily slo vykreslit dodanym uzkym steteckem. Urcite jeste vyuzijeme. Odrazuje nas pouze vysoka porizovaci cena
- pohodlné používání pro děti
- rozmanitost motivů
- dobře se aplikuje i na nerovné plochy
- sytost
- délka výdrže bílého lineru
- počet aplikací
- Lze využít i obyčejná razítka
- Skvěle se kombinuje s obtisky
- nedráždí pokožku
- strašně rychle inkoust na podušce vysychá
- cena raznic
Při použití sady opravdu doporučuji dodržování uvedeného postupu (jinak se razítko neobtiskne správně). Inkoust na podušce opravdu rychle vysychá (je to znást už po týdnu), ale je ho tam dost na vytvoření několika desítek razítek. Opravdu skvělé jsou linery - ty vydrží na kůží opravdu dlouho. Samotný obtisk je dostatečně výrazný zpravidla do druhého dne. Inkoust je skvělý - nedráždí ani citlivější pokožku. Raznice mají opravdu líbívé motivy. Skvělá hračka pro děti i dospělé.
- šetrí čas pri tvorbe BUJO
- snadná aplikace
- dobře drží
při aplikaci černé barvy na polštářek je lepší použít rukavice, protože jinak to jde špatně dolu :D. Jinak aplikace samotného tetování je snadná a rychlá. Díky linerům si můžete obrázek domalovat podle sebe a případně nalepit i korálky. Za sebe mohu doporučit.
- Vydrž
- Vzory na razitkach
- Jak zabavilo celou rodinu
Jestli hledáte způsob, jak zabavit jak malé, tak velké, tak je to úplně ideální řešení. Razítkovat se dá úplně vše, kůže, papír, okno.... Vydrž je docela hezká, pokud místo stále neomyvate. Velký výběr vzoru. Takže nekonečné možnosti. Já opravdu vřele doporučuji. Krásný vánoční dárek.
- stala barva
- krasne ,motivy
- jednoduchy navod
- neni co vytknout
super,mohu jen doporucit.Krasne zpracovane motivy,barva vydrzi,krasne cele obtiskle.Lehka ovladatelnost,navod k pouziti srozumitelny.Vydrzi i po nekolika umyti,krasne zpracovane a barvy jsou super.Narocnost otisku neni opravdu velika,zvladl i mensi syn.
- styl
- nápad
- trvanlivost
- kreativnost
- snadnost
Tetování je zábavné a hravé, ocenila jsem s dcerou nekonečné variace a ozdobování a dokreslování, opravdu dle nálady. Návod a použití snadné. Barva se snadno nanáší, linky také. Barva linerů odpovídá naší představě. Možnost dokoupit jiné bavičky a komponenty.
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »