Nejnovější recenze ze sekce Razítka pro děti
Rychlé dodání
výhoda - výběr y rayítek
- Krásná razítka, splnila moje očekávání.
- Jedině snad cena.
- Dítě jsme zabavili,moc je razítka bavila.
- velka pekne se drzi
Doporučila bych větším dětem. Razítka fungují ale dvouleté dítě rozebralo a poztrácelo
+ krasne sedi do ruky i pro mensi deti
+ razitkova barva je smyvatelna
+ nejvic ocenuji vytvarne zpracovani dinosauru, kde i tyranosaurus rex je laskavy, super je i napad, ze kazdy druh ma k sobe mlade
Razítka jsme ještě nevyzkoušeli. Syn dostane k narozeninám. Zboží přišlo v pořádku. Vypadají dobře.
Vnoučkovi se moc líbí
- výborné pro předškoláka
Moc si mi líbí nápad 3v1. Vkládačka, razítka a učení abecedy. Zpracování je moc pěkné, písmenka opravdu sedí do otvorů. Dcera i když malá (2,5) si s tím pěkně vyhraje a nenásilnou formou se seznamuje s písmenky. Až bude starší, tak si určitě vyhraje i se sestavováním slov.
Na dřevotřískové desce písmenka s držátkem, pěkně se vyndavají i vkládají. Zpracování, vzhled, vše odpovídá obrázku a za mě spokojenost.
- Super
- ratízka jsou krásná, velká, česká .. žádný sob a podobné věci
Kvalitní razítka.
spokojenost
spokojenost
- pěkné motivy
- velikost a rozmanitost razítek
- razítková barva s poduškou v dostatečné velikosti v balení
- snadno se ušpiní z důvodu způsobu balení, ale už jsme se naučili čistit :)
Tato razítka milujeme já i děti, motivy jsou moc pěkně zpracované. Téma dopravy je u nás aktuální a skvěle se s razítky dají vytvořit křižovatky nebo pomůcky pro nácvik situací v provozu.
Razítka čistím pomocí mikrohadříku namočeného v teplé vodě. Krásně sundá přebývající barvu i z bílé pěnovky.
Určitě doporučuji na domácí i školní tvoření!
byla mi zaslána místo Krtka Myška- chybí výběr
pěkný, jen by měla k tomu být i barva
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »