Nejnovější recenze ze sekce Razítka pro děti
Razítka s českým textem - všude jinde nám cpou texty v angličtině :-(
Mozna by mohlo byt razitko vyssi pro lepsi manipulaci pro dite, ale jinak kvalitni zpracovani, krasny motiv krtecka.Doporucuji
pěkné motivy
Některá razítka jsou opravdu maličká, ale i tak jsou obtisky jasné a krásné.
vše ok
- velmi pěkná, roztomilá tiskátka
- včetně polštářku s barvou
Doporučuji
- klasická pěkná dřevěná tiskátka
Doporučuji
- velmi pěkná
- malá velikost
Doporučuji, krásné veselé obrázky
Razítko můžu doporučit, ulehčí mi to práci s popisováním oblečení a věcí do školky, až bude dcera starší, určitě budu její oblečení razítkovat dál, aby nám zpátky z tábora něco přivezla :). Na výběr je i několik malých obrázku, které ozdobí jméno a hodí se tak i pro malé děti, které ještě neumí číst. Poznají tak své oblečení právě díky ozdobě.
Děkuji za doporučení, váhala jsem, ale teď vím, že jsem dobře pořídila. U balení je i stručný návod jak razítko připravit na používání.
Zatím nerozbaleno, ale odpovídá popisu i obrázkům :)
Nejlepší razítkovací barvy, jdou bez potíží umýt vodou a vyprat. Krásně syté barvy. Vydrží dlouho.
- Vysoká cena
Malým dětem se dobře drží, barvy jdou perfektně umýt i vyprat.
Před pěti lety byla razítka lepší, změna materiálu mne nemile překvapila.
- odpovídá fotografii, krásné a kvalitní provedení
- Dite se uci hrou pismena a cisla
- Asi na jedno hraní, ale radost veliká
Zábavné učení barev, trénování jemné motoriky ručiček, malá vnučka je velmi zabraná do práce s razítky. Navíc opravdu vše v čistotě- nikde není nic potiskáno ani vybarveno krom speciálního papíru.... super. Nevím, jak dlouho vydrží náplně pro razítka a jestli se dají dokoupit, ale to budu řešit, až tato chvíle nastane :-). Zatím jsme maximálně nadšeni.
- ✌️
- Zadne
- Velky vyber ,kvalita
ještě jsme produkt neozkoušeli
jednoduché a pěkné obrázky
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »